ZLATIBOR 21st CENTURY

BY ADORA

Najnoviji projekat “Zlatibor 21st century by Adora” trenutno je veliki izazov za brend Adora. Ovo je prvi projekat koji kompanija sa 19 godina impresivnog iskustva i izgrađenih 40 reprezentativnih zgrada u visokogradnji, realizuje na tržištu nekretnina u Srbiji.
Projekat kojim se planira izgradnja zgrade sa oko 90 standardnih i luksuznih apartmana za stanovanje i odmor, biće realizovan na veoma atraktivnoj građevinskoj parceli od 2.400 m² smeštenoj u samom centru Zlatibora, a ukupna izgrađena površina biće 6.800 m². To će doprineti redefinisanju i obogaćivanju prostora novim odgovarajućim sadržajima, koji će na jednom mestu ponuditi sve potrebne uslove za odmor tokom cele godine.

U sklopu zgrade sa modernim, funkcionalnim i ispred svega kvalitetnim apartmanima, ambijent će upotpuniti ekskluzivni restoran, bazen i SPA-fitnes centar u kome će se vlasnici i gosti opustiti i uživati u prelepom otvorenom pogledu na zlatne borove na padinama Zlatibora. U skladu sa rastućim globalnim trendom zelene arhitekture sa prednostima eko stanovanja, vlasnici apartmana i gosti u “Zlatibor 21st century by Adora” uživaće u mirnom, netaknutom prirodnom okruženju. Sa prelepim pogledom i obiljem svežeg vazduha koji dolazi iz borove šume na planini Zlatibor, stanovnici zgrade uživaće i u vlastitom hortikulturno uređenom dvorištu sa zelenilom i u sadržajima namenjenim rekreaciji i druženju najmlađih i odraslih stanara. Za svakodnevne potrebe nadomak će biti novi moderni tržni centar, kao i drugi korisni i zabavni sadržaji u blizini.

Projektom “Zlatibor 21st century by Adora” brend Adora povezuje region sa rastućim trendom modernog apartmanskog stanovanja u kombnaciji sa odmorom u ekološki čistom okruženju, sa svim standardizovanim uslovima naprednog sveta za opušteno i udobno stanovanje daleko od stresne urbane svakodnevice. Ovaj novi koncept nekretnina je preduslov za dug, zdrav i srećan život, što je najvažnije za svaku osobu.