U 21ST CENTURY ZLATIBOR BY ADORA SPREMNI SU UZORNI APARTMANI KOJI OPREMLJENI I DEKORISANI U SKLADU SA IZABRANIM DIZAJN LINIJAMA NUDE KOMPLETNU SLIKU ENTERIJERA

U našem najnovijem kompleksu 21st Century Zlatibor Residence Spa & Wellness, spremni su uzorni apartmani sa uređenim i dekorisanim enterijerom, gde će kupci na licu mesta moći da se uvere kako izgledaju potpuno opremljeni apartmani u skladu sa izabranom dizajn linijom i da dožive ambijent enterijera u kojem će uživati kao vlasnici novog planinskog doma u srcu Zlatibora.

Za unificirani izgled apartmana, kupci imaju jedinstvenu mogućnost odabira jedne od tri dizajn linije Modern, Contemporary i Signature i da kompletno opremanje enterijera, počev od nameštaja, posteljine, do pribora za jelo, povere našem iskusnom timu arhitekata i dizajnera. Kakva su arhitektonska i dizajnerska rešenja enterijera, može se pogledati u uzornim apartmanima u samom hotelsko-rezidencijalnom objektu, a oni će biti otvoreni za posetioce od 20. septembra 2021.

Za lep, funkcionalan i prijatan izgled enterijera, kao i za moderan, topao i šarmantan stil unutrašnjosti apartmana u 21st Century Zlatibor, izabrani su komadi nameštaja poznatih proizvođača Jelofina i grupacije Matis, a dekorativni elementi su sa potpisom renomiranog proizvođača Kare.

Prepoznatljiv srpski brend Jelofina sa dugogodišnjim iskustvom, velikom ljubavlju i predanošću u stvaranju novih formi, obezbedio je izuzetnu funkcionalnost apartmana, oplemenio ih je prijatnim linijama i tonovima i utisnuo vlastiti pečat u njihov enterijer. Vrhunski kvalitet izrade, specifičan stil, praćenje svetskih trendova, inovativna i originalna rešenja su osobine kojima će zračiti unutrašnjost apartmana u savršenoj harmoniji sa Zlatiborskim okruženjem.

Vrhunskim kvalitetom i modernim dizajnom, Matis Group, lider na Balkanu za industrijsku proizvodnju nameštaja od pločastih materijala, tapaciranog mebela, dušeka, jastuka i drugih elemenata, ispunjava najnovije potrebe i najkompleksnije zahteve kupaca. Naši uzorni apartmani, opremljeni nameštajem i drugim artiklima Matis Grupacije, uveriće Vas da pored eksterijera, i enterijer 21st Century Zlatibor itekako nudi kompletan planinski hedonizam.

Poseban šarm i modernu eleganciju unutrašnjosti apatmana daju pažljivo odabrane dekoracije renomiranog proizvođača Kare, fantastični nameštaj, aksesoare i druge komade dizajna, bez kojih se ne može zamisliti nijedan dom. Poznat po sloganom Mi dekorišemo svet, ovaj brend nudi jedinstvene, nekomformističke i autentične ideje, izražene kroz unikatne kreacije različitih dodataka za nameštaj i celokupnu opremu, koje apartmanima daju odličan, inspirativni stil stanovanja. Potencijalni kupci i vlasnici uveriće se da naši uzorni apartmani zrače originalnošću, a zahvaljujući fantastičnoj opremi i dekorativnim aksesoarima sa potpisom Kare, videćete jedan novi svet nameštaja, maštovit i kreativan, nekonvencionalan, praktičan i nikada dosadan.

Naša misija je da za Vas stvorimo predivni kutak koji će ispuniti sve Vaše želje i savremene potrebe daleko od grada, i da u jednom prijatnom, prefinjenom ambijentu, ispunimo Vaš san o idealnom planinskom domu za pravi odmor i kompletno opuštanje.

Архива