DSC02618

POD MOTOOM KVALITET JE NAŠA NAVIKA ODRŽALO SE DRUGO ADORABLE DRUŽENJE NA ZLATIBORU!

Drugo ADORAble druženje u Srbiji, organizovali smo nedavno u novom kompleksu 21st Century Zlatibor, koji je u finalnoj fazi izgradnje u samom jezgru Zlatibora u šumovitom okruženju. Cilj ovog nesvakidašnjeg druženja, na malom, potpuno bezbednom skupu sa našim prijateljima, bio je da uživo prikažemo nezavršenu gradnju i sve aspekte kvaliteta koji neće biti vidljivi kada zgrada bude završena, kao i da bi zainteresovani kupci stekli prve utiske o našem inovativnom kompleksu na prelepom Zlatiboru.

Zajedničko druženje počeli smo malim predavanjem o samom kvalitetu objekta, vođeni motoom: Samo dela su stvarnost. Zatim smo obišli sve sadržaje naše lepotice 21st Century Zlatibor Residence, Spa & Wellness by Adora. Posetioci su od našeg ADORAble tima, na licu mesta dobili sve stručne informacije i prezentacije u vezi sa kvalitetom, komforom, dizajnom i dugoročnim prednostima koje pružaju kompleksi apartmana.

Gosti ovog neuobičajenog događaja u društvu domaćina iz Adora tima, prošetali su kroz hodnike Spa centra, plivačkog bazena i upoznali se sa svim sadržajima koje će ovaj impresivni kompleks imati. Pokazali smo i naše potpuno gotove, završene apartmane, uređene, opremljene i dekorisane u dva različita stila – Modern Design i Contemporary Design, koji su omogućili kupcima da pogledaju finalni izgled svojih budućih apartmana.

Posetioci su imali mogućnost da direktno od naših prodajnih menadžera i konsultanta dobiju sve informacije za dobijanje stambenog kredita, kao i oko povoljnosti za vraćanje uloženog novca, preko pametnog koncepta ove profitabilne investicije i inovativnog sistema za upravljane nekretninama.

Šetnju smo završili druženjem i fotografisanjem na vrhu zgrade sa najlepšim pogledom ka zlatiborskim predelima – na terasama Penthouse apartmana, nazdravljajući na najboljoj terasi Zlatibora iz našeg master Penthouse-a Tornik i uživajući u klasičnoj, živoj džez muzici.

Adora detalji kao male stvari koje igraju važnu ulogu u kreiranju šire slike, prefinjeni ambijent enterijera i plavo-zeleni beskonačni horizonti ka unikatnoj predivnoj prirodi Zlatiborskog turističkog regiona, najbolja su potvrda naše definicije planinskog hedonizma, zbog čega smo kreirali projekat 21st Century Zlatibor.

Ukoliko ste propustili priliku da prisustvujete zadnjem ADORAble druženju na Zlatiboru, pogledajte fotografije i video sa event-a, a naš stručni tim Vas spremno čeka za obilazak kompleksa.

 

 

Архива