ZAVRŠENA JE ARMIRANOBETONSKA KONSTRUKCIJA HOTELSKO-REZIDENCIJALNOG KOMPLEKSA 21st CENTURY BY ADORA NA ZLATIBORU

Osam meseci od početka građevinskih radova, završena je armiranobetonska konstrukcija kompleksa 21st Century Zlatibor Residence, Spa & Wellness, koji na Zlatiboru gradi Adora Living Solutions, kompanija koja u Srbiji predstavlja međunarodni renomirani makedonski brend Adora Business Group.

Građevinski tim koji radi na terenu, ovih dana završio je poslednju armiračko-betonsku ploču objekta, postavljena je krovna ploča, a na 50 % površine kompleksa završeni su i zidarski radovi. Radovi na objektu 21st Century Zlatibor obavljaju se punom parom, počela je montaža fasadne stolarije, a radi se i na uvođenju električne i vodovodne instalacije, kao i na ugradnji kanalizacione mreže. Sledeća faza koja će krenuti uskoro su radovi na fasadi kompleksa.

Inovativni kompleks 21st Century Zlatibor Residence, Spa & Wellness koji brend Adora gradi na atraktivnoj lokaciji u samom jezgru (srcu) Zlatibora, ima 103 moderna apartmana i 5 brendiranih ekskluzivnih penthouse-a sa ubedljivo najlepšim pogledom na okolne planinske vrhove. Objekat raspolaže sa savršeno osmišljenim sadržajima, savremeno opremljenim Spa & Wellness centrom, plivačkim bazenom, teretanom, restoranom, kafeterijom, unificiranim dizajnom enterijera po izboru vlasnika i lepo uređenim zajedničkim dvorištem sa dečijom igraonicom i parkom od 600 m².

U realizaciji 21st Century Zlatibor brend Adora je ugradio svoje 20-godišnje iskustvo lidera visokogradnje u Makedoniji kao pionir u uvođenju najnovijih svetskih standarda, tehnologija i inovacija za kvalitetnije stanovanje, nadograđeno sa najsavremenijim Building Information Modeling-om ( BIM ), u koraku sa najnovijim trendovima i metodologijama gradnje.

Sve najdetaljnije informacije i vizuelne predstave oko koncepta, sadržaja, stabilnosti, kvaliteta, mikro lokacije, dobijanje kredita i profitabilnost modela koji preko obezbeđenog održavanja, upravljana kompleksa i rentiranja apartmana, vlasnicima vraća uloženi novac, saznajte pažljivo gledajući video za najnoviji kompleks 21st Century Zlatibor by Adora, na sledećem linku: Video

 

Архива