STO godina garancije krova 21st Century Zlatibor

STO godina garancije za visoko kvalitetan „krov nad glavom“ obezbedili smo specijalno za vlasnike naših planinskih domova u inovativnom rezidencijalno-hotelskom komplesu 21st Century Zlatibor by Adora, koji punom parom gradimo na Zlatiboru.
Proizvođač je zahvaljujući sastavu materijala od kojih je krov izgrađen na tradicionalan način, obezbedio siguran krov za narednih 100 godina u našem najnovijem kompleksu, koji će i pored oštrih vremenskih prilika biti neosporno siguran.
Ova retka garancija za „siguran krov nad glavom“ za narednih 100 godina u objektu 21st Century Zlatibor by Adora je od isključive važnosti za bezbednost sadašnjih, kao i budućih, porodičnih generacija kupaca koje dolaze.

Garantovano siguran krov za narednih 100 godina je samo jedna u nizu unikatnih prednosti koje donosi naš građevinski ponos, kompleks 21st Century Zlatibor Residence, Spa & Wellness by Adora, koji najvišim kvalitetom za planinski hedonizam gradimo u samom srcu Zlatibora u savršenoj harmoniji sa prirodnim šumovitim okruženjem prelepih zlatnih borova.
Mi verujemo u garantovani vrhunski kvalitet našeg najnovijeg projekta na Zlatiboru, jer za naše kupce i posetioce ovih vanserijskih planinskih apartmana i penthouse-a, biramo isključivo najbolja rešenja.
Po završetku finalnih konstrukcija naše zlatiborske lepotice, sledeći korak je izrada fasade koja je prilagođena mikrolokaciji, ali i priprema uzornih apartmana kako bi naši potencijalni kupci bili sigurni kako u kvalitet kompletnog opremanja, tako i u gotova, ponuđena dizajnerska rešenja za prefinjeno uređenje enterijera.

Архива