SREĆNA 20. GODIŠNJICA ADORE – „SAMO DELA SU STVARNOST”

Na dan velikog pravoslavnog praznika Velika Gospojina i Dan rudara u Makedoniji 28. avgusta 2002. godine, dokazani privrednik i dobrotvor prof. dr Vančo Čifliganec osnovao je Adora Inženjering, preduzeće čija je primarna delatnost građevinarstvo – visokogradnja. Ove godine je pod pokroviteljstvom međunarodno renomirani brend Adora proslavio 20 godina uspešnog poslovanja u više poslovnih sfera i različitih geografskih područja, sa dugom i bogatom humanitarnom i filantropskom tradicijom.

Za 20 godina neumornog i predanog rada, uvođenjem pionirskih, najsavremenijih rešenja i trendova za bezbedno, kvalitetno, moderno i ekonomično stanovanje, ovaj građevinski brend izgradio je 40 reprezentativnih stambenih i poslovnih objekata, podižući standarde i granice regionalnog tržišta nekretnina. O uspesima Adore svedoči 400 hiljada kvadratnih metara ukupne izgrađene površine objekata, u čiju je čvrstinu i stabilnost ugrađeno 170 hiljada m³ betona i 18 hiljada tona armiranog gvožđa. U više od 3.000 Adora domova danas srećno živi i radi ceo grad sa više od 13 hiljada stanovnika.

Osim u visokogradnji, Adora inženjering je prisutna i u finansijskom i bankarskom sektoru, gde je najveći pojedinačni vlasnik sa 14,99% kapitala najveće makedonske banke Komercijalne banke AD Skoplje, ima akcije u drugim bankama i farmaceutskoj industriji, a Adora je deo energetske delatnosti u Makedoniji. Brend je prisutan i na tržištu nekretnina u Grčkoj sa objektima na atraktivnim lokacijama na Egejskom moru i u centru Soluna. U Srbiji, ćerka firma Adora Living Solutions privodi kraju izgradnju hotelsko-stambenog premijum objekta Zlatibor 21. vek, koji će uskoro otvoriti svoja vrata u srcu popularnog, šumovitog Zlatibora.

Adora ima dugogodišnju društveno odgovornu tradiciju i svojom fondacijom prof. dr Vančo Cifliganec, uložio je preko 5 miliona evra u izgradnju boljeg, humanijeg i srećnijeg sveta sa jednakim mogućnostima za sve građane u Makedoniji i Srbiji, gde postoji partnerstvo sa Fondacijom Novak Đoković.

Uz zahvalnost velikoj porodici Adore, 500 zaposlenih koji su bili i jesu deo brenda, svim kupcima, klijentima i saradnicima, suočenim sa svim izazovima i neizvesnostima nove ere, Adora Business Group hrabro i vizionarski objavljuje da će i ubuduće afirmisati svoj moto „Samo dela su stvarnost“.

Архива