PRIJEMNI DAN ZA ZAJEDNIČKO DRUŽENJE 18. SEPTEMBRA SA POTENCIJANIM KUPCIMA U 21ST CENTURY ZLATIBOR BY ADORA

U našem najnovijem kompleksu 21st Century Zlatibor Residence, Spa & Wellness koji je u završnoj fazi izgradnje na Zlatiboru, sutra 18. septembra će biti organizovan prijemni dan za zajedničko druženje sa zainteresovanim kupcima, za koje će objekat i apartmani biti otvoreni za posetu i razgledanje. Cilj ovog druženja je da potencijalni kupci mogu na licu mesta videti sve faze izgradnje, da prošetaju kroz njegove završene i nezavršene delove i da se sami uvere u kvalitet gradnje, dizajn i kompletnog opremanja enterijera apartmana.

Domaćini ovog specijalnog događaja biće direktor kompanije, rukovodilac gradilišta, arhitekte, prodajni agenti-konsultanti i ostali članovi tima koji posvećeno rade na projektu. Predstavnici Adora brenda će posetiocima iz prve ruke dati sve informacije u vezi sa kompleksom 21st Century Zlatibor u domenu arhitekture, stabilnosti i svih aspekta kvaliteta, kao što je prezentacija sastava zida, energetska efikasnost, zvučna izolacija i druga vrlo važna rešenja u pogledu inovacija i tehnologije, koje se ne vide golim okom, ali kupcima omogućavaju brojne benefite i nude komfor domovanja na najvišem nivou.

Svi koji su najavili svoje prisustvo na sutrašnjem event-u na našem objektu na Zlatiboru, koji je prilagođen i specijalno obezbeđen za ovaj događaj, sa zaštitnom opremom u pratnji našeg tima, na licu mesta videće trenutne aktivnosti kao što je postavljanje instalacija, obrada podne i zidne podloge i izgradnja fasade.

Posetioci će imati ekskluzivnu modućnost da prvi uđu u kompletno uređene i dekorisane uzorne apartmane, čime će se na najtransparentniji način uveriti kako će izgledati apartmani u unutrašnjosti, prema ponuđenim dizajn linijama, sa opremom enterijera, od nameštaja, preko posteljine, pribora za jelo, do najfinijih dekorativnih elemenata i najsitnijih detalja.
Predstavnici Adorinog tima biće na raspolaganju da posetiocima odgovore na sva njihova pitanja, kako o kompleksu, tako i za dobijanje stambenog kredita i profitabilnosti ove investicije, koja putem mudre odluke i inovativnog koncepta upravljanja i rentiranja, vraća uloženi novac kupcima.

Prijemni dan će biti sutra (subota 18. septembra 2021.) u 16 časova u kompleksu 21st Century Zlatibor Resdence Spa & Wellness koji se nalazi u samom jezgru Zlatibora i predstavlja idealni spoj luksuza i prirode, komfora, hedonizma, vrhunskog kvaliteta izgradnje i najsavremenijih Smart rešenja. Pored razgledanja, informisanja i video prezentacija, biće organizovan i koktel za druženje prisutnih.

Kao što je poznato, ovaj projekat realizuje vodeći makedonski građevinski brend Adora Business Group, koji je na tržištu nekretnina u prijateljskoj Srbiji došao sa 20-ogodišnjim iskustvom u visokoj gradnji, a o tome svedoči preko 400 hijada m² izgrađenih stambeno-poslovnih objekata gde živi i radi 13 hiljada ljudi. Adora Business Group predstavlja značajni deo bankarskog sektora u Makedoniji, ostvaruje uspešne investicije i u drugim sferama biznisa u Evropi i na Bliskom Istoku, poseduje 50-tak osvojenih nagrada, kao i više od 5 miliona evra i mnogo ljubavi uložene u SCR projekte u Makedoniji i Srbiji.

Putem svoje firme ćerke u Srbiji Adora Living Solutions, Adora brend na srpskom tržištu uvodi inovativni sistem pametnog ulaganja u nekretnine vrhunskog kvaliteta, sa ciljem da podigne standarde na primeru razvijenih zemalja.

U toku naših 20 godina poslovanja, Adorina glavna motivacija uvek je bila da unapredimo biznis sfere u kojima poslujemo. Došli smo na srpsko tržište, koje je izuzetno pozitivan ekonomski primer na našim prostorima i šire, gde je konkurentnost u visokogradnji na jako visokom nivou, da se takmičimo sa jakim domaćim i stranim investitorima, i da iskoristimo naš uvek 100% pouzda i precizan pristup u poslovanju, sa stečenim znanjem, kreativnošću i željom da zaista budemo među najboljima, poručuje Duško Čifliganec, direktor Adora Living Solutions i zamenik predsednika Adora Business Group.

Архива