SVE NEKRETNINE BRENDA ADORA

Kroz 19 godina predanog rada, Adora je podigla 40 reprezentativnih zgrada sa 3 hiljade domova u većini gradova u Makedoniji, kao i u Grčkoj, u kojima živi i radi 13 hiljada građana. Stručni tim kompanije sa 500 inžinjera, menadžera i iskusnih radnika je do sada izgradio bruto površinu od 390 hiljada m² kvalitetne nekretnine po principu “ključ na ruke” (uključujući sopstveno projektovanje, investiranje, izgradnju, marketing, prodaju, after sales itd). O stabilnosti svojih objekаta govori i podatak da je Adora ugradila 160 hiljada m³ betona i 17 hiljada tona armiranog gvožđa. Brend Adora je sinonim za visoke standarde za kvalitetnije stanovanje prema najnovijim svetskim trendovima. Pionir je u uvođenju prvih energetski efikasnih stambenih zgrada u Makedoniji A klase. Kompanija je uvela zvučnu izolaciju daleko iznad makedonskih standarda, kreirala je novi koncept stanovanja sa izuzetnim komforom, stilom i dizajnom, prema najnovijim dostignućima urbane arhitekture, naučnog i tehnološkog razvoja. Potvrda visoke reputacije i uspeha brenda Adora su 10 međunarodnih nagrada i 50 nacionalnih priznanja.

Na nekoliko lokacija, brend Adora podigao je komplekse sa desetak zgrada u glavnom gradu Makedonije, koji su prepoznatljivi Adorini kvartovi. Najnoviji projekti, ultra moderne zgrade Flatiron by Adora i Diamond Garden by Adora, po mnogima su najlepše zgrade za stanovanje u makedonskoj prestonici, koje su sa unikatnom spoljašnošću i unutrašnošću, postali novi landmark simboli modernog Skoplja. Pored izgradnje rezidencijalne zgrade, Adora ulaže i u humane projekte sa socijalnom dimenzijom, kao što je izgradnja modernog staračkog doma sa sportskim i rekreativnim sadržajima pored Skoplja. Takođe, Adora završava elitni kompleks vila za odmor na obali Egejskog mora Halkidikija u Grčkoj. Intencija brenda je da se novi objekti integrišu u mikro lokacije, ne narušavajući sliku i harmoniju prirodnog i urbanog okruženja.

Paralelno sa razvojеm poslovanja, Adorin CSR tim za društvenu odgovornost, 18 godina razvija strategiju i realizuje brojne projekte od opšte koristi društva. Zajedno sa Fondacijom prof. dr Vančo Čifliganec, za dobrobit opština u kojima investira i za podršku građana, Adora je organizovala puno humanitarnih aktivnosti za kvalitetniji život za sve kategorije građana. Sa puno ljubavi, brend je do sada uložio preko 5 miliona evra, sa namerom da doprinese izgradnji boljeg sveta sa jednakim mogućnostima za sve.