Duško Čifliganec na tradicionalni prijem kod Rachel Galloway, britanske ambasadorke u Makedoniji

Duško Čifliganec, zamenik predsednika Adora Business Group i direktor Adora Living Solutions, je bio počastvovani gost na tradicionalnom prijemu koji je priredila Njena Ekselencija, Rachel Galloway, ambasadorka Ujedinjenog Kraljevstva u Makedoniji, a na promociji prestižnog časopisa The Economist World 2022. na makedonskom jeziku.

Sastanku u Britanskoj rezidenciji, pored predstavnika Britanske ambasade u Skoplju, prisustvovala je i etablirana poslovna elita iz vrha biznisa Makedonije. Neminovne su bile rasprave o društveno-ekonomske izazove, kao i o aktuelnim temama o pandemiji, makroekonomskoj i energetskoj krizi u Makedoniji, regionu i globalno, viziji i mogućnostima za njihovo prevazilaženje i razvoj inovacija koje nude uspeh u budućnosti.

Na prijemu, koji se obično održava krajem godine, promovisan je najnoviji broj uglednog britanskog časopisa The Economist „The WORLD IN 2022”, četvrti najprestižniji medijski brend na svetu, gde je objavljen intervju sa Duškom Čifliganecom pod nazivom „Imamo strategiju da stvorimo strateški diverzifikovani korporativni portfolio u nekoliko ključnih ekonomskih i privrednih grana“.

Архива