Nokjen_Zlatibor_001

Adora obara rekorde na zlatiborskom tržištu nekretnina u Srbiji

U uglednom Blicu i nekoliko drugih srpskih medija, odjeknula je vest da je najveċi makedonski građevinski brend Adora Business Group prodao najskuplji stan na Zlatiboru, na najlepšoj planini Srbije, u okviru svog prvog projekta 21st Century Zlatibor Residence, Spa & Wellness by Adora.

Srpski mediji preneli su detalje o apartmanu koji je oborio rekorde sa ubedljivo najvišom prodajnom cenom nekretnina na Zlatiboru i na tržištu nekretnina u Srbiji. To je penthouse apartman na vrhu inovativnog objekta 21st Century Zlatibor sa komfornom terasom preko 100 m², obloženim dekingom, sa pogledom na sve lepote Zlatibora, a sadržaj je neverovatan. Na terasi je đakuzi za 8 osoba (hidromasažna kada koja se može koristiti i kada je napolju sneg) i oprema za uživanje, a apartman je u potpunosti opremljen uz prirodni kamin (tu je i najmodernija tehnika, luksuzna dekoracija i perfektno dizajniran nameštaj, pa čak su i escajg, posteljina i peškiri uključeni u cenu).

Radi se o investicionim apartmanima, ili kako Adora kroz njihov marketing to komunicira pod sloganom: Investirajte u apartman koji vam vraća NOVAC! Naime, kupci imaju mogućnost da borave u njihovom apartmanu kad god i koliko god požele, a kada nisu tu, putem pametnog modela rentiranja i profesionalnog Hospitality menadžmenta, koji se brine o održavanju apartmana, kompletnom marketingu i održavanju čitavog kompleksa, vlasnici apartmana imaju mogućnost povratka investicije i do 8% na godišnjem nivou.

Nakon medijskih objava, oglasio se Duško Čifliganec, zamenik predsednika Adora Business Group i director Adora Living Solutions, ċerke kompanije, investitora u Srbiji.

U realizaciju ovog pionirskog projekta na Zlatiboru, Adora je uložila svih svojih 20 godina iskustva i konstantnog nastojanja za kontinuirane i progresivne inovacije u građevinarstvu. Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo na srpskom tržištu nekretnina, koje je trenutno jedno od najkonkurentnijih u Evropi, pokazali smo da možemo ravnopravno da se takmičimo sa najboljima. Veoma smo zahvalni srpskom narodu, koji nas je toplo i na najprijateljskiji način prihvatio kao strane investitore i pre svega kao ljude, rekao je Duško Čifliganec.

Pogledajte saopštenja o makedonskom građevinskom lideru u srpskim medijima:

www.blic.rs

www.bizlife.rs

www.informer.rs

www.rs.n1info.com

Архива