Adora Living Solutions kao glavni partner, sa Fondacijom Novak Đoković izgradili su novi vrtić u selu Ljubiš kod Zlatibora

Najmlađi stanovnici sela Ljubiš, opština Čajetina, blizu Zlatibora, nedavno su dobili kompletno novi, rekonstruirani, adaptirani, savremeno opremljeni vrtić, od strane Novak Đoković Fondacije, čiji je glavni partner u ovom projektu kompanija Adora Living Solutions, koja predstavlja makedonski brend Adora u Srbiji.

Na dan zajedničkog otvaranja vrtića, Jelena, supruga svetskog reketa broj 1, Novaka Đokovića, u znak zahvalnosti za podršku i partnerstvo, uručila je zahvalnicu Dušku Čifliganecu, direktoru kompanije Adora Living Solutions. Brend Adora i porodična Fondacija prof. dr Vanče Čifliganeca su vrlo ponosni na svoj prvi društveno korisni projekat u prijateljskoj Srbiji u regionu gde Adora Living Solutions gradi inovativni rezidencijalno-hotelski kompleks 21st Century Residence, Spa & Wellness by Adora na Zlatiboru. Kroz učešće u projektu za razvoj predškolskog obrazovanja u manjim mestima u Srbiji, sa ciljem da motiviše njihove stanovnike da ostanu da tu žive, Adora je produžila svoju misiju za unapređenje kvaliteta života u sredinama u kojima ima biznis projekte, deleći svoj uspeh sa meštanima, uzvraćajući zajednici.

Bila nam je čast da pomognemo u izgradnji srećnijeg detinjstva naših najmlađih. Jedan dečiji osmeh znači više od svega na svetu. Poručio je Duško Čifliganec, zamenik predsednika Adora Business Group, koja ima 20-godišnju korporativnu filantropsku tradiciju u realizaciji društveno korisnih aktivnosti u mnogim oblastima, sa ciljem stvaranja boljeg, humanijeg, srećnijeg i pravednijeg sveta sa jednakim mogućnostima za sve ljude.

 

Pogledajte video sa otvaranja vrtića u Ljubišu, jednog od 46 novoizgrađenih vrtića u projektu Novak Đoković Fondacije, u kojem je glavni partner Adora Living Solutions.

(link videa)
Архива