Adora Business Group sa velikim odjekom u srpskim medijima

Srpska javnost odaje priznanje i veliko poštovanje za uložene napore vodećem makedonskom građevinskom brendu Adora Business Group, koji se sa međunarodnom reputacijom i dvodecenijskim iskustvom u visokogradnji, natprevaruje na tržištu nekretnina u Srbiji, podižući standarde na viši nivo i uvodeći nova rešenja za život i Smart koncept za profitabilno ulaganje u nekretnine sa vrhunskim kvalitetom.

Duško Čifliganec, direktor Adora Living Solutions i zamenik predsednika Adora Business Group poručuje:
“U toku 20 godina poslovanja, Adorina glavna motivacija uvek je bila da unapredimo sfere biznisa u kojima poslujemo. Došli smo na srpsko tržište, koje je izuzetno pozitivan ekonomski primer na našim prostorima i šire, gde je konkurentnost u visokogradnji na jako visokom nivou, sa željom se takmičimo sa jakim domaćim i stranim investitorima i da iskoristimo naš uvek 100% pouzdan i precizan pristup u poslovanju, sa stečenim znanjem, kreativnošću i željom da zaista budemo među najboljima”, izjavio je Duško Čifliganec za srpske medije.

Prvi projekat koji Adora brend realizuje u Srbiji je vanserijski hotelsko-rezidencijalni kompleks 21st Century Zlatibor koji je u završnoj fazi izgradnje u samom jezgru Zlatibora, najpopularnijoj srpskoj turističkoj destinaciji. Kompleks 21st Century Zlatibor, kao idealni spoj luksuza, prirode, vrhunskog kvaliteta gradnje i planinskog hedonizma je izvanredna mogućnost za dugoročno isplatlivu investiciju u visokokvalitetne nekretnine, koje putem inovativnog sistema upravljanja, vraćaju uloženi novac i obezbeđuju srećnu budućnost mnogih generacija.

Pročitajte stranicu posvećenu kompaniji Adora Business Group u srpskom magazinu BIZLife na sledećem linku: LINK

Архива