21st CENTURY ZLATIBOR DOBIJA FASADU SA 15 GODINA GARANCIJE U HARMONIJI SA PRIRODOM I MIKROLOKACIJOM

Naš veliki ponos, hotelsko-rezidencijalni kompleks 21st Century Zlatibor by Adora će uskoro dobiti konačan spoljašnji izgled. U toku su intenzivni radovi na fasadi, koja ima 15 godina garancije, a uz pomoć prirodnog dizajna, ona je odlično prilagođena mikrolokaciji u duhu sa prirodom.

Motivisani neposrednim šumovitim okruženjem oko objekta od zlatno-zelenih borova, izabrali smo kombinovanu fasadu od odgovarajućih materijala, opeke i drvo-dekora, koja je u savršenoj harmoniji sa mikrolokacijom.
Fasada izgrađena u duhu predivne prirode, sa dezenom drveta, balansirana miksom klasičnih i savremenih elemenata, kompleksu će dati autentični šarm i učiniće ga organskim delom koji će obogatiti atraktivnu lokaciju u samom jezgru Zlatibora.

Kupci apartmana dobijaju garanciju od 15 godina za fasadu izgrađenu od dekorativne listele od opeke Robeni i silikatno silikonski dekorativni malter u sistemu Baumit. To je još jedna potvrda da se mi brinemo oko vrhunskog kvaliteta svakog aspekta naše gradnje.

Poseban detalj spoljašnosti zgrade biće staklene ograde na terasama i francuskim prozorima, koje će omogućiti nesmetan pogled na predivne pejzaže koje oduzimaju dah i nude pravi odmor i uživanje u mirnom i nezagađenom planinskom ambijentu.

Objekat će biti energetski efikasan u skladu sa evropskim standardima, suglasno propisima i normativima u ovoj sferi u Repubici Srbiji.

Sa ovim aktivnostima, 21st Century Zlatibor Residence, Spa & Wellness, najnoviji projekat makedonskog građevinskog brenda Adora sa 20-ogodišnjim iskustvom, dobija svoj završnilik koji sa sigurnošću nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Архива