21st Century Residence, Spa & Welness je prvi projekat koji Adora Living Solutions i renomirani makedonski građevinski brend Adora realizuju u Srbiji

Inovativni rezidencijalno-hotelski kompleks 21st Century na Zlatiboru, je pionirski poduhvat kompanije Adora Living Solutions, koja predstavlja renomirani građevinski brend Adora na srpskom tržištu nekretnina. Cilj makedonskog brenda sa međunarodnom reputacijom, je da svoje 20-godišnje iskustvo, potvrđeni afinitet ka građevinarstvu, oštoumnost, osećaj za biznis i težnju ka vrhunskim nekretninama koje će kupcma vratiti uloženi novac, donese u prijateljsku Srbiju. Zlatibor sa raskošnim prirodnim ambijentom je izabran kao lokacija za realizaciju prvog projekta u visokogradnji brenda Adora u Srbiji, zbog idealnih uslova koje nudi za planinski hedonizam, kao i za profitabilni biznis, putem kupljene nekretnine tokom cele godine.

Kompleks 21st Century Residence, Spa & Welness koji se intenzivno gradi u samom centru Zlatibora, za kupce predstavlja profitabilnu investiciju, koja kroz inovativni biznis model upravljanja i rentiranja nekretnina, vlasnicima apartmana vraća uloženi novac. Kupci mogu u svoj apartman boraviti kada i koliko žele, koristeći ga za vlastiti odmor i uživanje, a u ostatku vremena, vlasnici će kroz ugovor sa našom kompanijom Adora Hospitality Group, moći da rentiranjem apartmana ostvare značajni prihod. Adora Hospitality Group će upravljati sistemom rentiranja apartmana u ime i u korist vlasnika. Ova kompanija će obezbediti visokokvalitetni i profesionalni servis za kompletno tekuće održavanje objekta, što će omogućiti dugoročno očuvanje kvaliteta i vrednosti svakog apartmana i čitavog kompleksa.

21st Century na Zlatiboru je moderan urbani hotel u savršenoj harmoniji sa mikrolokacijom i zelenom šumovitom okolinom, sa otvorenim horizontom ka planinskim vrhovim Tornika i Čigote, koji na jednom mestu nudi sve sadržaje za vrhunski odmor i planinsko uživanje. Kompleks ima stotinu prefinjenih apartmana sa terasama i ekskluzivnim penthouse stanovima sa najlepšim pogledom na Zlatibor, moderno dizajnirani prijemni lobi i recepciju koja funkcioniše 24 časa dnevno, spa i wellness centar opremljen sa saunom, turskim kupatilom, fitnes salonom i plivačkim bazenom, restoran sa gastronomskim specijalitetima i kafeteriju u bašti gde će se u lepo uređenom park dvorištu najmlađi gosti zabavljati u dečijoj igraonici. Na usluzi vlasnika i gostiju apartmana biće skijašnica za skladiranje ski opreme, ostava za čuvanje bicikala, a u okviru kompleksa postoje i podzemne garaže za svaki apartman. Šlag ovog očarajavajućeg hotelsko-rezidencijalnog koncepta su brendirani penhousе stanovi, koji kupcima nude privilegiju da budu vlasnici sopstenog parčeta neba iznad Zlatibora, koji su dobili imena po bajkovitim pogledom na Tornik, Čigotu, Zlatar, Taru i Drinu. U njima će kupci i gosti uživati pored toplog prirodnog kamina zimi, a preko leta na ležaljkama i u đakuzijem na komfornim terasama, ispunjeni suncem i svežim vazduhom usred prelepog prirodnog ambijenta.

Izuzetna povoljnost za kupce nekretnina u 21st Century je mogućnost da kompletno dizajniranje i uređenje enterijera apartmana povere našem timu arhitekata, birajući jednu od ponuđenih dizajn linija: modern design, contemporary design i signature collection. Radi se o
pažljivo promišljenom dizajnu sa kompletnom opremom do najsitnijih detalja, što će apartmanima dati prepoznatljiv pečat, a čitavom kompleksu unificirani izgled.

Objekat se nalazi na odličnoj lokaciji u jezgru Zlatibora, nadomak Jezera i Kraljevog trga, koji se gradi punom parom po najsavremenijim standardima i unificiranom metodologijom gradnje sa tradicijom dugom dve decenije, i planirano je da bude gotov do sledećeg proleća, 2022.

Saznajte više o prvom projektu Adora Living Solutions u Srbiji na: www.21zlatibor.rs

Архива